Feb 5, 2022, 11:00 AM

Спасител 

  Poetry
200 0 0

Навън не го търси,

той е във всеки от нас

скрит в мълчание, бди,

и ни пази без глас.

 

В тишината говори

в самотата ни учи

и отваря простори

в светлината от звуци.

 

Той е дивен Спасител

невидим и мощен

трупа том многолистен

в храма си сложен.

 

Не го чуваш, но диша!

Не го виждаш, но тук Е!

Бог чрез тебе провижда

и те води в духа ти!

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??