Oct 27, 2010, 8:10 PM

Спирка с името Съдба 

  Poetry » Love
609 0 1

Пребродих много и различни улици,

прелитах на безброй места

и в ден, в който не очаквах,

се озовах на спирка с името Съдба.

 

За нея ще ти кажа,

тя препречи моя път,

ти беше тоя, дето чакаше на нея,

ти беше този, дето преобърна ми света.

 

Повярвах, че ще бъдем заедно

и бяхме, ала само тялом -

душите ни останаха самотници,

защото никога не се събраха в нещо цяло.

 

И ето, много време мина,

а ти остана глух за моите молби,

сега, когато сме застанали на два различни прага,

по пътя си ще тръгнеш нов, без моите очи.

 

 

 

© Енигма All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много истинно!Силни и красиви думи! Поздрави!
Random works
: ??:??