Пребродих много и различни улици,
прелитах на безброй места
и в ден, в който не очаквах,
се озовах на спирка с името Съдба.
За нея ще ти кажа,
тя препречи моя път,
ти беше тоя, дето чакаше на нея,
ти беше този, дето преобърна ми света.
Повярвах, че ще бъдем заедно
и бяхме, ала само тялом -
душите ни останаха самотници,
защото никога не се събраха в нещо цяло.
И ето, много време мина,
а ти остана глух за моите молби,
сега, когато сме застанали на два различни прага,
по пътя си ще тръгнеш нов, без моите очи.
© Енигма Все права защищены