Jul 4, 2007, 7:16 PM

Спомен 

  Poetry
521 0 4

Спомен скъп ми остана от теб –

той сега е пред мен –

малка снимка с лика на момче.

Спомен скъп – уловен за момент -

с поглед, взрян в обектива.

Тази снимка ще пазя у мен.

Тя ще бъде за мене реликва.

Спомен мил – скътан дълбоко в сърцето.

Този миг, уловен за момент,

този миг – с лика на момче!

 

1988

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??