Минахме осем,
започваме девет,
а всъщност минаваме
тридесет!
Радост, любов и тъга,
ласки, надежди и сладост,
нежност, очакване, старост...
Мъдрост във таз доброта!
Кратка целувка и "сбогом"...
Всичко било е мечта!...
Остава ни болката само!
Остава една самота!...
А споменът вика ме нямо!
Върни се! Върни се сега!
© Снежана Терзиева All rights reserved.
и сме били обичани...много хубаво стихотворение..
Снежана...сърдечно.