СПОМЕН
Някъде в моята Варна
едно ръкоделие недовършено остана...
За теб не би черковната камбана.
Не стихна даже и морето.
Остана другата ти половина от сърцето.
Ти дезертира, а той все още слага
и за тебе чашата с кафето...
© Радка Миндова All rights reserved.