13 авг. 2010 г., 12:56

Спомен 

  Поэзия » Другая
661 0 8

 

 

                                               СПОМЕН

 

                                     Някъде в моята Варна

                                     едно ръкоделие недовършено остана...

 

                                     За теб не би черковната камбана.

                                     Не стихна даже и морето.

                                     Остана другата ти половина от сърцето.

                                     Ти дезертира, а той все още слага

                                     и за тебе чашата с кафето...

 

                                             

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??