Dec 29, 2010, 3:57 PM

Спомен след дъжда 

  Poetry » Other
628 0 2

Навън е късна нощ...

която носи аромат от тъжен дъжд.

 

Дъждът отминал е отдавна...

Асфалтът сух е вече...

Ароматът тихичко изчезва,

скрива се в тъмнината...

Привидно тихо е и тъй спокойно

на Земята...

 

Дъждът отминал е...

но е забравил своята тъга,

дълбоко скрита под пръстта...!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        01.06.2001г.

© Моника Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??