''Споменът в сърцата ни''
Чак в последния си спомен аз разбрах,
че душата ми ти направи на пух и прах.
И затова знай,
че ти ще имаш грях до край.
Само споменът в сърцата ни,
той вечно там ще се запази.
Но ще ти кажа, ще се обзаложа даже,
че ще има още и още сълзи.
Пак си мисля вечерта дали ще сънувам
това, което най-много желая и мечтая.
То е да те разцелувам,
ала искам и завинаги да е споменът
в сърцата ни.
© Кою Коев All rights reserved.