15 feb 2008, 0:40

''Споменът в сърцата ни'' 

  Poesía » De amor
604 0 0

                                          ''Споменът в сърцата ни''


                             Чак в последния си спомен аз разбрах,
                           че душата ми ти направи на пух и прах.
                                                       И затова знай,
                                         че ти ще имаш грях до край.

 

 

                                       Само споменът в сърцата ни,
                                        той вечно там ще се  запази.
                                     Но ще ти кажа, ще се обзаложа даже,
                                          че ще има още и още сълзи.

 

                               Пак си мисля вечерта дали ще  сънувам
                               това, което най-много желая и мечтая.
                                                     То е да те разцелувам,
                                      ала искам и завинаги да е споменът 
                                                            в сърцата ни.     

© Кою Коев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??