Aug 17, 2011, 6:15 PM

Среща 

  Poetry » Love
1066 0 1

 

Днес зарадвах се, защото те видях,

това бе мечтата ми любима,

от радост чак и онемях,

среща бе за мен неповторима.

 

Не знаех истина ли е, или сънувам,

че виждам те на живо в този час,

ала нали, защото съм жадувал,

тъй силно тази среща аз.

 

 

 Аз много тази среща ще помня,

ще навява хубав спомен в мен

и завинаги в сърцето ще запазя

този хубав светъл ден.

 

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Напомня ми много на едно мое почти еднакви са поздрав,много е сърдечно един от най-светлите дни...хахах
Random works
: ??:??