Днес зарадвах се, защото те видях,
това бе мечтата ми любима,
от радост чак и онемях,
среща бе за мен неповторима.
Не знаех истина ли е, или сънувам,
че виждам те на живо в този час,
ала нали, защото съм жадувал,
тъй силно тази среща аз.
Аз много тази среща ще помня,
ще навява хубав спомен в мен
и завинаги в сърцето ще запазя
този хубав светъл ден.
© Илия Левков Всички права запазени