Mar 22, 2011, 10:22 AM

Среща за... сбогом 

  Poetry
587 0 3

 

  
Една пътека...

стъпките се срещат,

преплетени в един-единствен миг...

След ласка лека

надалеч отвеждат

за срещата жадуващите дни...

Остава цвете,

любовта стаило

на топлата минутка (но... една)

И се разделят –

Зимата стопи се

във Пролетната цветна красота...
     

    

      

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??