Една пътека...
стъпките се срещат,
преплетени в един-единствен миг...
След ласка лека
надалеч отвеждат
за срещата жадуващите дни...
Остава цвете,
любовта стаило
на топлата минутка (но... една)
И се разделят –
Зимата стопи се
във Пролетната цветна красота...
© Ваня Todos los derechos reservados