Сродна душа
Сродната душа е твой спътник и опора,
ценна е за теб и в труд, и в отмора,
твоето духовно съединение и проникновение,
oaзис на споделено единение,
ирационална завършеност,
тя е знак, че Любовта е награда от съдбата,
на чувствата е богата!
© Пламена Сомова All rights reserved.