11 авг. 2011 г., 13:23

Сродна душа 

  Поэзия » Любовная
475 0 0

Сродна душа


Сродната душа е твой спътник и опора, 

ценна е за теб и в труд, и в отмора, 

твоето духовно съединение и проникновение, 

oaзис на споделено единение, 

ирационална завършеност, 

тя е знак, че Любовта е награда от съдбата, 

на чувствата е богата!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??