Nov 9, 2012, 11:11 PM

Стара китара 

  Poetry
453 0 2

Кажи ми наздраве. Долей.

А после запали ми цигара.

Не помисляй да тръгваш. Недей.

Вземи тази стара китара.

 

Посвири ми за час или два,

нека този звук да ме гали.

Ще слушам безмълвна в нощта,

обгърната в дим от цигари.

 

Ще гледам аз твойте ръце,

докосващи нежните струни.

Те ще напомнят за теб

повече от всякакви думи...

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??