Кажи ми наздраве. Долей.
А после запали ми цигара.
Не помисляй да тръгваш. Недей.
Вземи тази стара китара.
Посвири ми за час или два,
нека този звук да ме гали.
Ще слушам безмълвна в нощта,
обгърната в дим от цигари.
Ще гледам аз твойте ръце,
докосващи нежните струни.
Те ще напомнят за теб
повече от всякакви думи...
© Или Дадарова Todos los derechos reservados