тя е толкова
уморена и тъжна
нещастната
Кралица на купите
и вечно се чуди
какво ли намират
у тая Алиса
а тя (кралицата)
е сама до безкрай
ти си асо пика
подари ù спасение
проникни в нея
с тихите кинжали
на нощта
обичай я безмилостно
(и към себе си
пощада нямай сам)
защото са нищо
игрите на плътта
пред стенанията
на мисълта
обичай я безмилостно
и после без следа
преди да съмне
си върви с отлива
останеш ли
рискуваш да изгубиш
главата си
© Александър All rights reserved.
какво ли намират
у тая Алиса
???
За нея никой не би изгубил главата си.