Jun 16, 2010, 1:04 AM

Стихия... 

  Poetry » Other
563 0 3

Небето се порути-

все от чакане.

С надежда,

че по утрото

ще те открие.

Притиснат миг,

отчаяно опитва

да те сграбчи.

И понесé те

във безкрайната

стихия...

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??