Feb 17, 2007, 7:53 AM

СТИХОТВОРЕНИЕ С ИЗВИНЕНИЕ  

  Poetry
7101 0 16
Сериозно стих след стих редя,
мъча се да кажа нещо философско.
Извинявам се за своето "прозрение",
в едното място мен споходило -
сякаш има общо помежду престоя ми
тук
и престоя пред компютъра понякога - 
то е във надеждата да се очистя в стих
от духовни екстременти.

© Дачо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??