17 февр. 2007 г., 07:53

СТИХОТВОРЕНИЕ С ИЗВИНЕНИЕ  

  Поэзия
7102 0 16
Сериозно стих след стих редя,
мъча се да кажа нещо философско.
Извинявам се за своето "прозрение",
в едното място мен споходило -
сякаш има общо помежду престоя ми
тук
и престоя пред компютъра понякога - 
то е във надеждата да се очистя в стих
от духовни екстременти.

© Дачо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??