Jul 5, 2009, 12:39 AM

Стихове 

  Poetry
524 0 2

             СТИХОВЕ

 

Защо се блъскат стиховете мои?

По пътя на вените, в едно с кръвта.

Не спят като думите - спокойни,

а дърпат, късат на нервите връвта.

 

Съдба, дай безкрайното си време!

Роден дом за стиховете да скова.

Възседнал пегасовото стреме -

икона ще извая от шепот на слова.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??