5 jul 2009, 0:39

Стихове 

  Poesía
523 0 2

             СТИХОВЕ

 

Защо се блъскат стиховете мои?

По пътя на вените, в едно с кръвта.

Не спят като думите - спокойни,

а дърпат, късат на нервите връвта.

 

Съдба, дай безкрайното си време!

Роден дом за стиховете да скова.

Възседнал пегасовото стреме -

икона ще извая от шепот на слова.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??