Dec 15, 2011, 12:44 PM

Страхливец 

  Poetry » White poetry
946 0 0

Страхливец

 

Сезоните минават бавно

а с тях избледняват и

чувствата ми към теб.

 

Дълбоката рана

бавно зараства.

 

Вече спрях да страдам за теб.

Вече съм свободна към живота.

Готова съм с отворена врата към щастието.

 

Няма и следа от теб.

Ти не заслужи любовта,

която ти дадох!

 

Избяга като поредния

страхливец...

© Цветелина Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??