Страхливец
Сезоните минават бавно
а с тях избледняват и
чувствата ми към теб.
Дълбоката рана
бавно зараства.
Вече спрях да страдам за теб.
Вече съм свободна към живота.
Готова съм с отворена врата към щастието.
Няма и следа от теб.
Ти не заслужи любовта,
която ти дадох!
Избяга като поредния
страхливец...
© Цветелина Недялкова Все права защищены