Apr 14, 2011, 3:49 PM

Страст 

  Poetry » Erotic
1578 0 1

Всяка вечер гледам прехласнато, безбрежно

погледа ти мил, впил се в мене нежно.

Всяка вечер търся в теб брега,

на който ще останем насаме с греха.

С топли ръце разпали ме,

с парещи устни изгори ме.

Сладки целувки, родени в безумна страст -

в теб ще се влея река на луда сласт.

Цяла нощ с мене остани

и тези грешни мисли ми прости...

© Василена Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??