Всяка вечер гледам прехласнато, безбрежно
погледа ти мил, впил се в мене нежно.
Всяка вечер търся в теб брега,
на който ще останем насаме с греха.
С топли ръце разпали ме,
с парещи устни изгори ме.
Сладки целувки, родени в безумна страст -
в теб ще се влея река на луда сласт.
Цяла нощ с мене остани
и тези грешни мисли ми прости...
© Василена Василева Всички права запазени