Тялото ти нека аз докосна,
да се разтопи във моите ръце,
да усеща колко е греховна -
любовта, родена в моето сърце...!
Като огън страстта да разпламтя,
с въглен нежно нека те целуна...
Жарта ще бъде нашата постеля -
от любовта ти - в облаците да полетя...!
Кожата ми по-мека от сатен е -
докосни я!
Нека изгори заедно с твоята в нощта
и хванати за ръка, да потънем в пепелта!
Душите ни от страст да полудеят,
да нямат и секунда покой.
Никога да не ни разделят -
да останеш завинаги мой!!!
Китцбюел (АВСТРИЯ) - 19.06.2007 г.
© Алехандра All rights reserved.