Jan 14, 2014, 8:07 PM

Страст 

  Poetry » Love
462 0 0

СТРАСТ

 

 

Искра прехвръкна, огън пламна,

Само с поглед ти ме грабна!

Допир нежен, целувка сладка
все още оставаш си загадка.

Ден минава, а след него друг,

Как ми се иска сега да си тук!
Усмивка плаха, близост желана,

Умело лекува таз любовна рана.

 

Поглед дълбок, слова тихи,

Нанасящи бавно довършителни щрихи.

За мен си като кислород -

Обичам те, обичам те доживот!

 

за Д.Г.

© Константин Велинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??