14 янв. 2014 г., 20:07

Страст 

  Поэзия » Любовная
464 0 0

СТРАСТ

 

 

Искра прехвръкна, огън пламна,

Само с поглед ти ме грабна!

Допир нежен, целувка сладка
все още оставаш си загадка.

Ден минава, а след него друг,

Как ми се иска сега да си тук!
Усмивка плаха, близост желана,

Умело лекува таз любовна рана.

 

Поглед дълбок, слова тихи,

Нанасящи бавно довършителни щрихи.

За мен си като кислород -

Обичам те, обичам те доживот!

 

за Д.Г.

© Константин Велинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??