Страст и вино
Туй вино толкова възбужда.
Греховна страст във мене то събужда.
Разпалва ме и вдъхновява.
Издига ме и дяволски крила ми дава.
Щастливите моменти са тъй кратки.
Да ги пропусна аз не бих желала.
Да любя с жар и мен да любят жарко.
Първично, но така безумно сладко!
© Таня С All rights reserved.