24 ago 2011, 12:31

Страст и вино 

  Poesía » De amor
787 0 2

 

Страст и вино

 

Туй вино толкова възбужда.

Греховна страст във мене то събужда.

Разпалва ме и вдъхновява.

Издига ме и дяволски крила ми дава.

 

Щастливите моменти са тъй кратки.

Да ги пропусна аз не бих желала.

Да любя с жар и мен да любят жарко.

Първично, но така безумно сладко!

© Таня С Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??