Jul 7, 2006, 12:26 AM

Страсти компютърни  

  Poetry
915 0 7


Галя с трепетни пръсти клавишите
на компютъра, жадни от моята плът
и от устните, трескаво дищащи
усмивки топли към тебе струят.

Блика огнен заряд в очите ми
а в главата ми - токов импулс
и откривам неща неизпитани -
на стихоплетството сладкия вкус.

© Владислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??