7.07.2006 г., 0:26 ч.

Страсти компютърни  

  Поезия
916 0 7


Галя с трепетни пръсти клавишите
на компютъра, жадни от моята плът
и от устните, трескаво дищащи
усмивки топли към тебе струят.

Блика огнен заряд в очите ми
а в главата ми - токов импулс
и откривам неща неизпитани -
на стихоплетството сладкия вкус.

© Владислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??