Sep 10, 2007, 11:04 AM

Струна 

  Poetry
520 0 7
Обтегната върху грифа на времето,
забравена в ъгъла на пространството,
късана и завързвана,
бременна с музика,
прашна от мълчание,
тя спи и сънува пръстите на виртуоза,
за да роди под тях
мелодията на живота си.
Преди да се скъса окончателно...

© Валентина Шейтанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??