10 сент. 2007 г., 11:04

Струна 

  Поэзия
522 0 7
Обтегната върху грифа на времето,
забравена в ъгъла на пространството,
късана и завързвана,
бременна с музика,
прашна от мълчание,
тя спи и сънува пръстите на виртуоза,
за да роди под тях
мелодията на живота си.
Преди да се скъса окончателно...

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??