Струваше си животът
даже ден преди края,
ако бях те открила.
Струваше си животът
даже миг преди края,
ако бях те съзряла.
Чак сега със сърцето
осъзнах и ясно е,
защо точно този живот
съм избрала;
за да бъда със теб,
да ме водиш
през твойта безбрежност
към златистия бряг
на безсмъртната Вечност.
посветено
© Татяна Борисова All rights reserved.