2 дек. 2010 г., 15:59

Струваше си животът 

  Поэзия » Другая
508 0 13

Струваше си животът

даже ден преди края,

ако бях те открила.

Струваше си животът

даже миг преди края,

ако бях те съзряла.

Чак сега със сърцето

осъзнах и ясно е,

защо точно този живот

съм избрала;

за да бъда със теб,

да ме водиш

през твойта безбрежност

към златистия бряг

на безсмъртната Вечност.

 

посветено

 

© Татяна Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??