Jul 13, 2011, 10:51 PM

Стръмен връх 

  Poetry
429 0 2

Катеря връх,

стръмен връх,

не си поемам дъх,

вървя нагоре,

почти съм горе,

миналото е отдолу.

 

Не спирам,

още се катеря

без никакви въжета,

на скалите се подпирам,

не плаша се от жега.

 

Катеря връх,

труден връх,

не ми дава планината,

но голям ми е ината,

изкачвам се, държа се някак,

не плаша се от вятър.

 

Катеря връх,

стръмен връх

и вече изкачих го,

успях и победих го.

Сега съм горе

и изгледът отдолу

в далечината

е прекрасен.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??