Sep 1, 2013, 7:47 PM

Студена ръка 

  Poetry
731 0 1

Поглеждаш получерно,
а отразяваш бяло.
С теб дори кафето е вечерно, 
преди да е заспало.

Очите ти са снежни,
вземаш цялата ми топлина.
Погледите - нежни...
мечтана, слънчева вълна.

Времена мълчание,

усмивката влюбено говори.

Секундите са страст, страдание

страхът остава втори.


И пристъпвам победена,
докосваш като лед небето.
Но щом ръката е студена,
значи топло е сърцето...

© Нели Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • изключителни противопоставяния с "топъл " финал...пожелавам ти повече студени ръце
Random works
: ??:??