Nov 7, 2008, 9:37 PM

Студено 

  Poetry » Love
504 0 3

На К.Р.

 

Ти пак ме излъга. Ти пак не дойде.

Цяла нощ чаках те будна

и питах звездите къде си, къде...

а нощта беше лилава, чудна...

 

Само, че тебе те нямаше тук

да ме стоплиш с прегръдка във мрака.

Беше студено, сякаш напук...

Измръзнах, докато те чаках.

© Дияна Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??