7 нояб. 2008 г., 21:37

Студено 

  Поэзия » Любовная
505 0 3

На К.Р.

 

Ти пак ме излъга. Ти пак не дойде.

Цяла нощ чаках те будна

и питах звездите къде си, къде...

а нощта беше лилава, чудна...

 

Само, че тебе те нямаше тук

да ме стоплиш с прегръдка във мрака.

Беше студено, сякаш напук...

Измръзнах, докато те чаках.

© Дияна Радева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??