Навън тихо заваля.
Бели ледени снежинки
закапаха като сълзи
и навред земята побеля.
.
Под шапката се скрих,
а ръцете в ръкавиците заврях.
И ботушите нахлузих,
за да мога да вървя.
Но сърцето не успях.
Него как да стопля?
В тази тиха самота
и смразяваща душа.
Вярвам в чудесата
и чакам Пролетта.
Тя ще стопли сетивата
със усмивка и доброта.
Скрийте се в Любовта,
Там е най-красиво.
С нежност топли ни сърцата
и ни пази от студа.
© Елена All rights reserved.