Mar 5, 2021, 7:47 PM

Суета 

  Poetry
320 0 0

Натрапена и непоискана чужда суета
смущава моят живот в самота
в лицето постоянно ми се завира
и не ме оставя на мира

 

кара ме във себе си да се съмнявам
и все повече да се смалявам
но от днес започвам  на ново да раста
защото ми е чиста съвестта.

 

© Борислав Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??