Натрапена и непоискана чужда суета
смущава моят живот в самота
в лицето постоянно ми се завира
и не ме оставя на мира
кара ме във себе си да се съмнявам
и все повече да се смалявам
но от днес започвам на ново да раста
защото ми е чиста съвестта.
© Борислав Стоянов Все права защищены