Jun 17, 2010, 5:14 PM

Свещ догаря 

  Poetry » Other
718 0 0

Свещ догаря в мрака,

а восъкът се разтапя,

спускащ се като река,

загасващ пламъка в нощта.

 

Сенки играят си с ума,

каращи да си представя

по различен начин

реалните неща.

 

Пламъкът трепти

едва доловимо,

а седналият срещу него

се опитва да твори.

 

Пишещ той за своите

изгубени мечти,

потъващи във мрака,

сред угаснали свещи.

© Джимбо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??