Свещ догаря в мрака,
а восъкът се разтапя,
спускащ се като река,
загасващ пламъка в нощта.
Сенки играят си с ума,
каращи да си представя
по различен начин
реалните неща.
Пламъкът трепти
едва доловимо,
а седналият срещу него
се опитва да твори.
Пишещ той за своите
изгубени мечти,
потъващи във мрака,
сред угаснали свещи.
© Джимбо Все права защищены