Feb 4, 2005, 12:52 AM

Светлина 

  Poetry
1148 0 0
Когато вечерта прекърши смеха на деня,
а нощта запали факлата на изгрева,
тогава и ти ще тръгнеш към себе си,
потърсила не ден и нощ, а просто Светлина.

© Мариана Харизанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??