Nov 26, 2015, 10:42 PM

Светлина 3 

  Poetry » Love
300 0 0

Окъпана във лунна светлина -

ти - прекрасната жена,

с нея ме озари

преди да видя аз зори.

 

Че денем си слънце, нощем луна,

когато мисля за теб - чезне тъма

и когато гледам звездите -

сякаш галят ме на теб лъчите.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??